22.4.2012

onnistui

Tänään sitten aamusta mentiin aamupalan jälkeen poikien kanssa pihalle että mies saa nukkua pitempään. Oltiin pihalla,aurinko paistoi ja oli tosi lämmintä +12 näytti mittari :) Kesä tulee!

Sain itseäni niskasta kiinni ja kävimme poikien kanssa kävelemässä n.3km peräkkäin istuttavilla rattailla ja tietenkin tuo hiekkatie oli tosi huonossa kunnossa, sattu olkapäähän ja kävi kunnon päälle työntää niitä rattaita tuolla mudassa..

Iltapäivällä päikkäreitten jälkeen sitten käytiin siistimässä ruusupensasta ja haravoitiin pikkasen pihaa ja kyllä huomaa nyt mitä on tehnyt. Olkapää tosi kipeä ja kipeämmäksi meni tänään kuin eilisten jumppatuokioiden aikana.. Kunhan eivät leikkaa sitä niin oon tyytyväinen. Jos joutuvat leikkaamaan niin saavat leikata sitten kesän jälkeen.. Haluun mennä uimaan ja touhuta kaikkea kivaa poikien kanssa :)

Mies lähti äsken töihin ja tulee sitten aamulla kotio ja täällä maalla tämä onkin ensimmäinen yö ns. yksin kotona :D vähän jänskättää, kun mulla on yleensä tapana ruveta miettimään kaikkea ja sitten laukkaakin mielikuvitus miljoonaa etiäpäin :(

Jos sitä kohta menis nukkumaan ja aamulla uudestaan lenkille :) Huomenna meinasin ottaa itsestäni kuvat ja mitat ja ruveta seuraamaan miten kuntoilu rupeaa vaikuttamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti