18.4.2013

Iloisella tuulella mennään!

Tässä on nyt ollut aika monenlaista tekemistä koko kuukausi. Töissä käyty, remonttia tehty(lisää myöhemmin kunhan saadaan valmiiksi), puuhommia ja se kauan odotettu asia tapahtui.

Eli minä aloitin koulun tämän kuun alussa ja nyt kovalla kiirellä mennään etiäpäin :) valmistuminen olisi sitten n.3vuoden päästä. Itsenäisesti opiskelen mutta jotkut kurssit käyn sitten koululla tekemässä ja tietysti kokeet :D Rankkaa mutta palkitsevaa!

Jäin taas sairaslomalle ja tämän kuun lopussa koittamaan työntekoa uudelleen. Otetaan selvää kestääkö käsi minkälaista rasitusta ja minkä aikaa. Jos tulehtuu taas niin sitten joudun lopettamaan työt kokonaan.

Tänään teimmekin urakalla puuhommia ja kävimme hakemassa useamman kuution puita anoppilasta ja pinottiin ne sitten puuhuoneeseen.  Pojat pääsivät traktorin kyytiin hakemaan puita ja innoissaan olivat <3

Illalla lähdinkin itse käymään rossossa syömässä  tiimini kanssa ja aivan mahtavaa oli :) Uudestaankin voisi ottaa :) Pitäisi ottaa vaan itsestään kiinni ja ruveta uudestaan ahkeraksi :)

Tässä muutama kuva silloiselta ajalta kun oli vielä piha täynnä lunta :D puhelimessa uusia kuvia mutta se on kateissa :D 











Niklas ajaa mielummin autolla ja kuskaa puita sillä kuin kantaa :)

Matias kantaa isoa puuta..

ja välillä huilattiin vähän aikaa mutta jaksettiin loppuun asti viedä.

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti