3.4.2013

Pitkästä aikaa!

Tässä on ollut vähän kaikenlaista puuhaa, ja aina päivisin olen ajatellut että illalla kirjoitan mutta enpä ole sitten saanut aikaiseksi.

On ollut riitaa, kaverin synttärijuhlia vietettiin, käyty anoppilassa jne.. Mutta vaikeita aikoja eleltiin ja nyt näyttää jo siltä et kaikki lähtee järjestymään.

Minulla on tapaaminen joko huomenna tai ensi viikon alussa tärkeän asian tiimoilta ja olen aivan innoissani siitä :) Kerron siitä sitten lisää kunhan on varmistunut kaikki :) <3

Tänään heräsinkin kellonsoittoon kun piti varata lääkärille aika. Tiesin jo etukäteen kuka on lääkärinä tuossa enkä ollut kovinkaan innostunut. Puhelimessa ollessani pojat heräsivät ja tulivat yläkertaan katsomaan lastenohjelmia :)

Aamupalan jälkeen suoraan pihalle leikkimään ja siitä sitten lääkärille. Lääkärireissu oli ihan hirvee suoraan sanottuna. Pojilla jo nälkä ja kamala väsyneitä vielä olivat. Kiukku alkoi ja kauhea temppuilu. Mutta lääkäri ei sanonut onneksi sanaakaan ja hyvin oikeestaan jaksoivat olla siellä :)

Olkapääni siis tuli kipeäksi lauantaina ja pahentui vain pikku hiljaa.. Leposärkyä, voimat pois ja ei saa kunnolla liikutettua. Tavallinen särkylääke ei enää sitten auttanutkaan, joten menin lääkäriin. Ei olisi kyllä pitänyt edes mennä. Ensimmäisenä tuli lääkärin suusta "kerroppas mitä sinulla on sydämmellä?" no minähän kerroin tuosta olkapäästä ja kaikki mitä tiedän siitä. Vastaus oli aika tyly minun mielestäni, "Et sinä tarvitse sairaslomaa, tuo on niin yleinen ja nappia vaan suuhun niin pärjäät. Olet niin nuori että sinusta tulee invalidi jos sut laitetaan sairaslomalle..." Mitä helkuttii??!!

Mulla kilahti sen jälkeen ja meinasin jo raivota sille, mut annoin sit asian olla. Antaa kipeytyä kunnolla ja keksikööt sitten miten kivun saa loppumaan.. Päivä meni piloille mutta parani kuitenkin huomattavasti kun K heräsi(lähtee yöksi töihin), pojat "heräsi"(eivät suostuneet nukkumaan, yrittivät kyllä omissa sängyissään) ja lähdettiin pihalle.

Useampi tunti siellä vierähti ja mukavata oli :) Matias hiihti tosi hienosti ja pysyi pystyssäkin. Muutaman kerran kaatui, mutta se ei menoa haitannut :) <3

Niklas päättikin sitten kaivaaa lapiolla lumipenkkaan kuopan että lumi sulaa nopeammin :) <3

Kuvia ei nyt ole kun ei ollut puhelinta lähettyvillä, mutta huomenna yritän muistaa ottaa sen tuonne pihalle että saataisiin kuvia tännekkin :)

Mutta nyt laittamaan pyykit kuivumaan, uus kone yöksi pyörimään ja telkkarin ääreen katsomaan HOUSE!!


1 kommentti:

  1. sulla ei muuten oo sitä lukija-painiketta ollenkaa !
    btw tässä ois minnan siskon, maaritin blogi, se on yksityinen mutta jos saat laitettua sen pyynnön tai sen niin koita. toi on sika hyvä blogi :) http://samponen.blogspot.fi/?zx=6d6b682b6852c210

    VastaaPoista