23.3.2013

Lauantai

Tänänä herättiinkin pirteinä ja iloisina kaikki uuteen päivään. aamupalan jälkeen lähdimmekin etsimään pajunkissoja, mutta ei löydetty aukinaisia. Täällä pääsiäinen tulee viikon myöhässä, jotenka iltapäivällä uusi yritys etsinnässä. Pojat askartelivat hoidossa jo vitsat mutta muutaman voisi vielä askarrella lisää.

K lähti äsken hakemaan meille uutta telkkaria ja samalla hakemaan minulle antibioottikuurin ja tietysti kaupassa käymään.

Pojat odottavatkin innoissaan pääsevänsä pelaamaan apina peliä uudella isolla telkkarilla :) Voi sitä ilon määrää kun heräävät päiväunilta telkkarin tultua :) <3

Pitäisi vielä vähän jaksaa siivota, imurointi ja moppaus tekemättä. Ajattelin vasta illalla tehdä nuo kun nyt joutuu muuttamaan järjestystä niin pöly leviää siinä.

Kuvaa tulee kunhan saadaan telkkarit paikoilleen :)

Meinasin tehdä asuntopostauksen ainakin niistä huoneista, mitkä ovat mielestäni melkein valmiita. Kaikista kyllä puuttuu asioita ja joutuu muuttamaan vaikka mitä mutta osittain ovat jo sellaiset kun haluan niiden olevan :) Onko kiinnostusta tälläiselle postaukselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti