21.3.2013

Töissä

Nyt ollaankin parannuttu ainakin melkein ja koko viikko käyty töissä :) Kivoja työpäiviä takana, mutta kamala väsymys iskenyt. Pojat tulivat keskiviikkona takaisin isältään ja nyt vietelläänkin oikein mukavata vkl pitkiin aikoihin :)

Lauantaina käymme hakemassa meille uuden telkkarin ja vielä 50 tuumaisen :) oon niin onnellinen :) saan tuon vanhan "pienen" 32 tuumaisen alakertaan.

Mutta siis huomenna viimeinen työpäivä tälle viikolle ja huomenna olisi keskustassa joku tapahtuma missä olisi pomppulinnaa, Apsi Apinaa ja Onni Oravaa. Voipi olla että myökin eksymme sinne :)

Tänään ollut nyt illasta vähän kiukuttelua pojilla ja itsellä meinaa lähtee ääni taas ja lämpöä on kaikilla. Toivottavasti ei nyt nosta kuumetta. Miä haluan olla töissä!

Vkl muita suunnitelmia on siivota kämppä puhtaaksi kunnolla, leikkiä ja askarella vitsoja :) Jos sitten sunnuntaina päästäisiin poikien kanssa virpomaan ensimmäistä kertaa :) Pojillekin pitäisi ommella jotkut kivat asut, inspiraatio vaan puuttuu. Ehdotuksia mitä he voisivat olla palmusunnuntaina?

Kohta tekemään huomisen päivän ruoka valmiiksi että K:kin saa hyvät eväät töihin mukaan, autossa kun on jääkaappi niin helpompi tehdä eväitäkin.

mutta nyt tekee ruokaa ja nauttimaan tästä hiljaisuudesta vähäksi aikaa telkkarin ääreen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti