7.3.2013

olo alkaa helpottumaan

K:lla nostikin eilen illalla kovan kuumeen ja sille tuli kaikki samat säryt kuin mulla mut todella paljon pahempana :( Lisäksi tuli uusia oireita mukaan. Tuossa ammatissa on vaan yksi huono puoli kun on kipeä, ei välttämättä löydy tuuraajaa parin tunnin sisällä ja näin kävi nytkin. Sovimme kyllä itse et K lähtee vielä yöksi töihin ja aamulla menee sitten työterveyshuoltoon.

No minä pelkäsin pahinta siitä asti kun kuume nousi 39asteeseen. Mietin ja pohdin minkä ratkaisun teen. Jäänkö kotiin vai lähdenkö "vahtimaan". En kuitenkaan itse ole vielä kykeneväinen töihin joten päätin lähteä K:n mukaan.

Heti kodista lähdettyämme autolla ajamaan, minulle tuli suorastaan todella paha olo. Oksennus meinasi tulla moneen otteeseen tuolla lyhyellä matkalla. Mutta ei sentään tullut, onneksi!

Työautoon päästyämme pahoinvointi jatkui ja sitten tajusin sen johtuvan kuumeesta, väsymyksestä ja siitä kun en ole ollut pitkään aikaan autossa katselemassa maisemia. Viimeksi autossa kulkeminen tapahtui puoli hämärässä. Ja siitä on todella pitkä aika kun olen ollut viimeksi K:n mukana töissä.

Keli oli mitä hirvein ja oli todella liukasta. Tunsi ihan kun kärri lähti seilailemaan pitkin tietä, mutta nyt voin kyllä sanoa sen etten itse olisi lähtenyt tuohon lumisateeseen, jäiseen tienpintaan ja tuohon tuuleen ajamaan JA OLEN TODELLA YLPEÄ TUOSTA MIEHESTÄ KUKA OSAA OIKEASTI AJAA!! <3<3

K:n kyydissä on aina niin turvallista, luotan täysin siihen että K saa pidettyä auton hallinnassa kelissä kuin kelissä. Ja meillä se meneekin niin että minä ajan pakolliset omat ajoni ja muuten K ajaa. :D

Aamusta Mikkeliin päästyämme takaisin niin kiiruhdimme Pankalammen terveysasemalle päivystykseen. Ja sairaslomaa loppuviikko. Mutta positiivista on se että olo alkaa todellakin helpottamaan :)

Päivystyksen jälkeen K:n vuoro lääkärille ja hänellekin sairaslomaa loppuviikko :(

Nyt tuo nallekarhu tuhisee tuolla sohvalla parin lehvan jälkeen tulikuumana.
Kuume nousee taas kun toinen tärisee kunnolla :( Toivottavasti paranisi pian! <3

Tässä ollaan valvottu jo pitkään niin väsyttääkin kovasti mutta ei voi vielä mennä itse nukkumaan kun odotettava vielä muutama tunti että antibiootin saa ottaa :/ mutta sitten kyllä tää mamma koisaa toivottavasti aamuun saakka hyvin tyytyväisenä (3vko huonosti nukutun yön jälkeen) :) Peukut pystyyn kaikki!


Ps. Laitelkaahan postaustoiveita ja ideoita. Yritän parhaani mukaan toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti