14.3.2013

Sairaslomalla vieläkin..

No tästä onkin kulunut jo viikko kun kirjoitin viimeksi. Aina päivällä olen miettinyt et nyt illalla kirjoitan mutta olen sitten nukahtanut sohvalle 21-22 aikaan.

Mutta nyt sain aikaseksi aamulla tulla koneelle. Eli Olen vieläkin sairaslomalla tämän viikon ja olo on ihan hyvä nyt, mitä nyt tätä kauhiaa yskää ei lasketa mukaan. Kauhiasti ei ole energiaa tehdä mitään mutta pakkohan se on. Tää kämppäkin on jo pommin jäljiltä ja yritys siivota kaatuu aina huonoon oloon.

K:llakin kuumetta ei ole enää, mutta olo on silti aivan järkyttävä. Lääkäritkään kun ei tiedä mikä ihmeen tauti tämä olisi.

Niklaksella oli myös kuumetta, mutta hän jo tervehtyi. Yskä vaan jäi, mutta yskii onneksi vain muutaman kerran päivässä.

Matias säilyi kuumeelta, mutta korvatulehdukset vaivaavaat pientä. Ja vielä kummassakin korvassa. Pitkään aikaan ei ole ollutkaan korvatulehdusta, kun oli putket mut nyt kyllä toivon ettei ala taas kierre. Tää yksi kerta riittää!

Lauantaina kävin isäni, siskoni kaverin kanssa Oulussa ristiäisissä. Teimme siis päivänreissun, lähdimem lauantai aamuna 8 aikaan ajelemaan. Olihan tuo aika pitkä matka, mutta kyllä sen istuu. Melkein perillä isäni alkoi palella oikein kunnolla ja minä siirryin rattiin. Perillle päästyämme isäni mittasi kuumeen(ei ollut vielä), ja uudestaan puolen tunnin päästä, johan sitä sitten olikin. Nappia naamaan ja jatkuu.

Auto matka takaisin oli aivan kauheeta, isälläni varmaan 39asteen kuume ja palelee ja hikoilee vuorotellen. Auton sisälämpötila olikin vaihtuvaa merkkiä. Minä ajoin melkein koko matkan takaisin ja viimeiset 50km Mikkeliin, kesti aivan mielettömän pitkään, aika ei juossut mihinkään ja olin tosi tosi väsynyt.

Mikkelissä kaikki pois kyydistä ja itse käymään vielä ABC:llä ja nokka kohti kotio sitten.

Kotona meninkin samantien nukkumaan.  Ei tässä olla oikein viititty touhuta mitään kun kipeinä ollaan.

Ainiin, eilen tehtiin poikien kanssa pahvista liikennevaloja juna- ja autoleikkeihin :) pitääkin ottaa niistä kuvat kun ovat kuivuneet :)

Lauantaina on mukava päivä, kummi tyttöni Emilia tulee meille hoitoon ja yökylään :) <3 Voi sitä vauvakuumeen määrää sen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti