26.6.2013

Unelmat käy toteen!

Täällä ollaan vietetty kesää ulkona, rannalla ja ollaanhan me käyty Kouvolassakin pyörähtämässä. En kaikkea muista edes mitä ollaan tehty joten ei siitä sen enempää..

Tänään haen pojat isältään ja mennään nauttimaan samantien ulkoilmasta. Isälläni pitäis käydä myös moikkaamassa heitäkin. On kulunut vähän aikaa kun siellä ollaan käyty.

Ulkona olisi paljon hommaa, puputarhan tekoa, pensaiden siistimistä, nurmikon leikkaamista mm. Paljon onkin tehty ja edistyksen huomaa mutta enemmän olisi saatava itsestä kiinni.

Perjantaina menemme kotieläinpihalla käymään tuossa vähän matkan päähän ja odotamme innolla. Saas nähdä minkälainen paikka on. Siellä on myös kivikoruja. Olis kiva ostaa joku muistoks, katsotaan onko siellä mitään kivaa mikä pistäisi silmään :)

Ensi viikolla mun unelmat käy toteen ja miä ostan järjestelmäkameran. Saan kuvattua kaikkea mielenkiintoista ja varsinkin pojista ja eläimistä saan hyviä kuvia. Kunhan sitä tietysti oppii eka käyttämään :)  Olen niin innoissani etten malttanut eilen käydä edes nukkumaan. Mutta siitä kerron lisää kunhan se on kätösissäni :)

Nyt lähdenkin Mikkeliin hoitamaan asioita ja poikia hakemaan.

Onko teillä toteutunut joku pitkäaikainen haave jonka et olisi voinut kuvitella onnistuvan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti