27.5.2013

Touhuiluja

Täällä ollaan touhuttu kaikenlaista, ulkona että sisällä. Käytiin K:n kanssa Tuliniemen tuninkipajalla laittelemassa kaverin autoa kuntoon ja hauskaa oli kumpanakin päivänä. Siellä on vaan niin paljon itikoita mutta loppu illasta ei menoa haitannut. Auto saatiin ajokuntoon mutta virityksiä ja säätelyitä pitää vielä tehdä.

Kotona ollaankin sisällä maalattu tuota seinää ja huomenna siihen päästäänkin jo laittelemaan hyllyt ja tavarat paikoilleen. Muutkin tavarat löytävät oman paikkansa takaisin eikä asunto ole kuin pommin jäljiltä. Ulkona ollaankin siivoiltu kukkapenkkejä, tehty polkuja ja leikattu nurmikkoa. Paljon on vielä tehtävää ja ehkä tuo piha joskus valmistuukin. Toivon ainakin niin.

Tänään sain hullun idean tehdä isoon kiveen maalauksen, mutta se epäonnistui ja nyt minulla on täysin valkoinen kivi päältä. Onko ideoita mitä siihen voisi tehdä? Ulos se on jäämässä koristeeksi ja ajattelin sitten tehdä lisää sellaisia jos tulisi ideoita.

Tämä oli tälläinen pika postaus arjen keskeltä ja lähdettävä kohta nukkumaan.

Ainiin, tein äsken elämäni ensimmäisen kerran uunijuustoa. En ole vielä uskaltanut maistaa kun ei ole minkäänlaista kokemusta asiasta. Kerrottakoon siitä sitten myöhemmin minkä makuista oli. Onko kokemuksia uunijuustosta?

2 kommenttia:

  1. Annat poikien maalata mitä ikinä haluavatkaan siihen ! :)) Varmasti tulee hienoja, varsinki jos löytyy paljon erivärejä ! Vähä niiku sormiväreillä maalais tyylillä :))

    VastaaPoista
  2. joo no onhan tuossa noita maaleja ja isoja kiviä.. en tiiä vaa uskaltaako antaa niitä niille..

    VastaaPoista