15.5.2013

Takas mamman hoiviin!

Kuva Googlesta

Pojat tulivat isältään tänään ja into piukeena heti pyöräilemässä. Saatiin kuitenkin pojat sisälle syömään ensiksi. Syömisen jälkeen lähdettiinkin kasaamaan Matiakselle pyöränistuinta minun pyörääni. Vähän piti päätä käyttää et sai sen kunnolla kiinni mutta menihän se ja helppoa oli kun ymmärsi ajatuksen. Meillä tuo pyöränistuimen merkki on Hamax Kiss ja on ihan näppärä. Koeajokin on ihan näppärä ja Matias tykkäsi tosi paljon <3 Olisi pitänyt enemmän pyöräilly mutta huomenna ehkä kerkiämme kaikilta kiireiltä. Sitten otettava kuvat meidän menopeleistä.
Onko teillä pyöränistuinta ja miten on lapsi tykännyt?
Sisälle tultuamme laitoimme pyykkikoneen päälle, viikkasin vaatteita kaappiin ja etsin sukille pareja. Iso kasa pareja löytyi ja paljon jäi vielä parittomaksi. Eiköhän ne jostain taas löydy.
K leikki sillä aikaa poikien kanssa junaradalla ja kyllä syntyikin iso junarata. Oli siltaa ja raiteen jakautumista moneen eri suuntaan. Taisi olla useampi vaunukin yhdessä junassa. 
Poikien käytyä nukkumaan minä innostuin tekemään trikoosta pojille kesäpipoja. Kaivelin kangas kätköt ja muutaman sainkin tehtyä. Huomenna lisää niistä kun kuvia saatu.
Huomenna menemme aamulla isäni ja pikkuveljeni kanssa mato-ongelle samaan paikkaan missä olimme viimeksikin. Illalla onkin sitten poikien kevätjuhla ja odotan innolla mitä ovat tällä kertaa keksineet ohjelmaksi. 
 Kuvia tulee huomenna tosi paljon jos vain tämä antaa lisätä ne ettei menisi taas koko päivää ladattaessa niitä tänne. 
Onko teillä kevätjuhlia tai muita juhlia tulossa kesällä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti