14.5.2013

uuden oppiminen

Jehee! Eilen käytiin kalalla ja saatiin ahvenia paljon. Ne oli vielä hyvänkokoisiakin ja minä pääsin sitten harjoittelemaan niiden siivoamista, perkaamista, filerointia ja paistamista. Alkuun ei meinannut onnistua ja tarvitsinkin paljon neuvoa. K onneksi neuvoi ja näytti miten se kuuluu tehdä. Loppua kohden fileet onnistuikin ihan hyvin ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Fileet paistoin reilun voin kanssa pannulla ja K paistoi muutaman grillissä. Suolaa, mustapippuria laitoin jokaiseen fileeseen ja muutamaan koitin useammalla mausteella. Yhteen laitoin suolan ja mustapippurin lisäksi valkosipulia ja toiseen sitruunaa. Oli kyllä tosi hyviä ja maistuikin aivan loistavalta. Seuraavaa kalareissua odotellen.



Tänään ollut tekemistä kun päätimme siirtää pojat toiseen makuuhuoneeseen ja mennä itse pienempää. Pojille laitoimme omat sängyt ja järjestelimme muutenkin alakertaa. Poikien nukkumaan meno on vaikeutunut uhmaiän takia ja siitä ei tule mitään tällä hetkellä kerrossängyssä. Kumpikin huutelee ja hauskuttaa toista kun pitäisi mennä nukkumaan. Täällä asunnossa kun ei ole mahdollista laittaa poikia omiin huoneisiin, vasta sitten kun ikää on vähän enemmän.
Kuvia sitten kun saamme lakanat ja loput tavarat paikoilleen. Vielä pitäisi leluja laittaa ja verhot vaihtaa. Matot pitäisi laittaa myös lattialle. Katsotaan mitä pojat tykkää kun tulevat huomenna isältään tänne mamman hoiviin takaisin. Vaikuttaako teillä uhmaikä nukkumaanmenoon?

Laitan kohta postauksen poikien äitienpäivä lahjoista, kannattaa kurkata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti