18.5.2013

juhlahumua ja matkailua!

Matias menossa tarhan kevätjuhlaan

Niklas myös menossa tarhan kevätjuhlaan


pakollinen juhlakuva veljeksistä <3


Niklas ratsastamassa pellolla

Matias ratsastaa ensimmäistä kertaa :)


Pojat katselemassa lampaita




Kukkokin näkyi

Vähän pienempi kukko


Joo eli eilen oli poikien kevätjuhla ja oli kyllä tosi kiva ohjelma. Matiasta taisi vähän jännittää kun seisoskeli ihan hiljaa koko ajan. Tänä vuonna uskaltautui sentään mennä oman ryhmänsä luokse eikä jäädä mamman syliin juhlan ajaksi kuten viime vuonna. Kuulemma ujostutti, voi toista. Ei taida tykätä tilanteista missä joutuu menemään tuntemattomien ihmisten eteen. Niklas taas teki päinvastoin kaikki, osallistui kaikkeen ja iloisena poika viilettikin menemään.
Ohjelmien jälkeen oli kakku kahvit ja lapsille mehu+kakku. Oli kyllä hyvää kakkua!

Tänään sitten lähdettiin aamulla ajamaan pikkuserkuilleni Tuusulaan ja samalla haimme mummini takaisin Mikkeliin. Matka oli pitkä mutta pojat tykkäsivät katsoa puhelimella videoita youtubesta. Perille päästyämme söimme kunnolla, keräsimme kukkia ja heinää hepoille. Pitihän se jäätelötkin syödä samalla!

Pojat kävivät pellolla silittelemässä hevosia ja ratsastivatkin vähän aikaa ilman satulaa. Niklas osasi hienosti ja muisti kaiken mitä pitääkin tehdä. Matias oli taas ensimmäistä kertaa hevosen selässä ja pelottihan se vähän. Ei kauaa halunnut olla.
Hevosten jälkeen pojat näkivät lampaat ja kävivät niitäkin silittelemässä. Ottivat lampaat muutaman juoksu askeleen ja pienen lenkin tekivät poikien niitä juoksuttaessa.
Kukkoja näimme monta kertaa kun piti mennä aina uudelleen ihastelemaan. Kanat näimme kerran ja ne lähtivät samalla sitten kävelemään pitkin pihoja emmekä saaneet kuvia niistä.

Pääasia että pojat tykkäsivät kovasti ja tarkoitus olisi mennä kesän aikana uudestaan viettämään viikonloppua sinne. Ensimmäinen kesäreissu heitetty ja seuraavana onkin vuorossa siskoni lakkiaiset ja eläinpuistoon meno. Niistä lisää myöhempänä.
Meinasitteko te minkälaisia kesäreissuja tehdä? 

Kotiin tultuamme sain kummityttöni Emilian hoitoon ja hyvin on mennyt. On se niin suloinen ja ihana tyttö <3

nyt nukkumaan kun kaikki kolme vielä nukkuu ja jaksaa aamulla sitten peuhata ja siivota illan saunajaisia varten :)

2 kommenttia:

  1. voi miten pojat onki jo nuin isoja , apuaa ! kerroppa tädiltä terveisiä <3 ps. voitas kesällä käyä tuusulas, voitas niksun kanssa tulla mukaa ;)

    VastaaPoista
  2. Niihä ne on isoja jo :) <3 Kyllä mä ajattelin mennä poikien kanssa vkl sinne niin pääsevät taas ratsastamaankin :)

    VastaaPoista