18.5.2013

Siivousta ja lasten naurua

Tänään ollaan oltu koko päivä sisällä ja siivottu ahkerasti aamulla. Kyllä tuli puhdasta taas. Ikkunat pitäisi vielä jaksa pestä niin olisi hyvä. On aika likaiset kun pojat pääsee räpläämään ja koirat myöskin.

Pojat ja Emilia touhusivat omiaan ja leikkivät ja nauru kaikui talossa paljon. On pojilla sitten ihana vauvan hoito vietti päällä <3 Saa kyllä toistekin meille yökyläilemään neitokainen. Illalla Emilian vanhemmat tulivat tähän ja katsottiin suomi-ruotsi peli. Aika huonosti suomi pelasi minun mielestä, huonommin kuin muissa otteluissa. No, taistellaan sitten pronssista kun kultaakaan ei voi saada.

Emilian isä ja K kävivät saunassa ja minä kävin sillä aikaa laittamassa pojat nukkumaan. Luettiinkin kaksi iltasatua rauhottuihan ne sinne ajan kanssa. Meillä tuo nukkumaan meno on nykyisin niin hankalaa kun pelleilevät keskenään eivätkä malta mennä nukkumaan ollenkaan. Onko jollain kokemusta minkälainen ratkaisu voisi tuohon auttaa?

Iltasatujen jälkeen minä meninkin saunaan ja nautin yksinolosta ja hiljaisuudesta. Teki hyvää rentoutua ja hemmotella itseään.

Nyt muutamat pelit vielä koneella ja sitten painun pehkuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti