13.5.2013

Kone Kiinni

Noniin, nyt pääsinkin pitkästä aikaa koneelle. Koneeseen nimittäin keskiviikko aamuna pärähti virus, jota ei ollutkaan niin helppo poistaa. Aina kun sai sen poistettua niin tuli muutaman minuutin sisällä takaisin. Mutta nyt taas toimii.. Meillä on käytössä virustorjunta ohjelma avast ja on hyvin tähän päivään asti toiminut ja mietimmekin sitä K:n kanssa mistä ihmeestä tuo virus päätti tulla juuri tänne kylään. Onko teillä mikä virusten torjuntaohjelma koneessa, onko mitä kokemuksia?

Viime viikolla kerkesimmekin touhuamaan yllättävän paljon, puita kaadettiin, kaivo tyhjennettiin ja piha myllättiin kuorma-auton avustuksella uuteen uskoon. Kaivon tyhjennyt oli kyllä omanlainen kokemus kun kuorma-auto uppoaa pihaan kunnolla ja kaivinkone tulee hinaamaan sen pois. Ja kaiken lisäksi kaivoa saatiin tyhjennettyä sen verran et pärjätään muutama kuukausi. Mutta nyt ei ainakaan haise pihalla kaivo vähään aikaan. Kaivokin pitäisi aukaista ja muuttaa sitä uusien lakien voimasta. Saas nähdä milloin se tapahtuu.

Keskiviikkona kävimme myös pyörälenkillä. Niklas reippaasti polki koko matkan roskalaatikolle ja takaisin eikä kaatunut ollenkaan. Kovaa mentiin mutta pystyssä pysyttiin ja onneissaan oli kun äiti jäi Matiaksen kanssa jälkeen. Ihana katsoa miten toinen oppii uutta ja haluaa tehdä sitä koko ajan <3 Matias istuikin reissun vaunuissa ja tykkäsi olla siinä. Usein meillä ei käytetä vaunuja, mutta ajattelin että Matias olisi nukkunut päiväunet mutta eihän se enää unia nuku vaunuissa, mitä lie ajattelinkaan.

Veljeni olivat viikonlopun yli meillä ja auttoivat tekemään puuhommia pihalla, ja arvostan apua todella paljon. Puita kaatui ja piha avartui enemmän. Minä tykkään <3

Sunnuntai menikin mukavasti sitten. Nukuin aamulla pitkään ja kävimme mato-ongella, josta sainkin n. 0,5kg painavan ahvenen. Illalla menimmekin K:n vanhempien luona käymään.
Käyttekö te kalassa ja mitä kalastatte? 

Tänään K kävi poistattamassa tikit kämmenestä ja kävimme katsomassa yhtä omakotitaloa/maatilaa. Ihan hyvähän se oli ja sitä ei tiedä tehdäänkö siitä tarjous vai ei. Pitää miettiä hyvin tarkkaan. Mutta olihan se aivan ihana, pieni maalaistalo navettarakennuksineen <3
Loppu ilta menikin loistavasti kalalla, isäni ja veljeni tulivat mukaan. Nuorimmainen tykkäsi kovasti ja saikin ison säynävän. Äidilleen oli pakko viedä näytille.

Mutta nyt katsomaan telkkaria ja huomenna lisää. Yritän saada joitain kuvia sitten laitettua mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti