6.5.2013

aurinkoa

Täällä ollaankin vietetty päivät ulkona tehden pihahommia ja touhuttu poikien kanssa kaikennäköistä. Kasvimaan "tolppien" istuttamisen ohella löydettiin kastematoja ja pojat olikin heti lähdössä ongelle. Ei taida vielä oikein tulla kalaa, joutuu muutaman viikon odottelemaan.
Tänään teloin itsellenikin kunnon mustelmat kun törmäsin kauhiassa kiireessä vesiletkun pidike systeemiin, haava tuossa nenän alla ja kuhmu otsassa :( kyllähän tuo vähän sattui mutta ei voi mitään. 

Kumpikin pojista on nyt oppinut pyörällä ajamaan jollain lailla ja päästäänkin jo jonkun matkaa itse eteenpäin :) huomenna hakemaan uusi pyörä :)

Tänään satoikin vettä täällä koko päivän ja saimme Anun ja hänen tyttärensä Ainon kylään :) Pojat tykkäsivät hirveesti :) <3

Huomenna on tulossa mielenkiintoinen päivä, päiväkodilla on äitien hemmotteluilta ja ajattelin mennä käymään siellä :) Ja toivon kyllä huomiselle aurinkoa että päästään jatkamaan harjoituksia ja puskien siivouksia.

K:llakin oli se käsileikkaus ja hyvinhän se meni. Ensimmäiset kolme päivää jouduin voitelemaan sille leivätkin ja olemaan oikeasti se oikea käsi kaikessa mutta on se sen arvoista :)

Onko teillä kellään ollut rannekanavan ahtautumaa ja onko siitä teillä kokemuksia?

Eilen kaikista kämpän pojista tuli siilejä, hiukset lähti ja kesäsiili saapui :)  ylisöpöjä rakkauksia <3

Nyt en saakkaan siirretyä kuvia mutta yritän uudelleen huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti