8.5.2013

Tiistai

Eilen aamu aloitettiin ulkoilulla ja harjoiteltiin polkemaan pyörällä. Niklakselle hommattiin 12 tuumainen pyörä ja innoissaan oli <3

Ja videotakin on mutta pitäisi lisätä youtuben kautta niin en viitti nyt alkaa siirtelemään ja opettelemaan sitäkin. Eilen koko päivän kone lisäsi kuvia tänne kun toimii vähän hitaalla, niin en sitten enää jaksanu illalla kirjoittaa mitään ,vaan painuin samantien pehkuihin.

Päikkäreitten jälkeen jatkettiin pyörällä ajoa ja ajettiin rantaan päin mutta käännyimme takasin, kun kaikki ovet olivat auki eikä uskalla jättää auki niitä ellei olla kotona.

Teimme pannukakkua poikien kanssa ja uuniin saatuamme sen niin minä lähdin käymään kaupalla hakemassa puuttuvia aineita. Ostinhan minä karkkiakin ja suklaata ja onneksi ostin :D 

Illalla alkoikin leffa neloselta ja sieltähän tuli Twilight- houkutus ja aah, miten ihana leffa onkaan <3 Mä tykkään tosi paljon ja olenkin kattonut monta kertaa kaikki :) Herkkujen kera katsoin leffan yksin, kun K ei niin välitä tuosta. Mutta ensi viikon tiistaina uudestaan seuraava osa :)




  
Tässä harjoitellaan vielä kolmipyöräisellä ajoa :)








Nyt pihalle touhuamaan ja pyöräilemään :) Illalla sitten lisää juttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti