30.10.2012

Eilinen päivä oli aika hulinaa. Aamulla päätimme lähteä K:n kyydillä Mikkeliin ja mennä kaverini Veeran luokse. Pojat niin tykkäävät leikkiä Veeran pojan Juuson kanssa :) Juuso on kohta vuoden vanha joten samoilla aaltopituuksilla ei ihan olla mutta jotkut leikit sujuu :D Niklas aina auttelee Juusoa ja välillä kyllä kiusaakin. Aina ilmoittaa Veeralle tai minulle kun pitäisi antaa ruokaa,vaihtaa vaippaa tai lähteä viemään unille. Kyllä iso mies  huolehtii :) Matias ei niinkään tajua edes varoa Juusoa kauhiasti, aina välillä tai enemmänkin silloin kuin huvittaa..

Ajattelimme samalla reissulla  menevämme uimaan Rantakeitaaseen ja hyperdinoon mutta suunnitelmat muuttuivat monta kertaa matkalla. Hyperdino ei ole auki kuin visulahden aikatalujen mukaisesti eli elokuussa menee kiinni. Voi että miten ihmistä voi sylettää asia. Ainut kiva tekeminen koko Mikkelissä mitä voit talvella lasten kanssa tehdä, niin ei voi olla auki.  Rantakeidas on kyllä auki, mutta mietimme että onko vähän riskialtista lähteä sillä porukalla uimaan, jos jokaiselle lapselle olis oma "aikuinen" niin olisi helpompi vahtia :D Kaverit ei vastannu puhelimeen joten päädyimme siihen ettei mennäkkään uimaan. Mennään joku muu päivä.

No sitten saatiin päähän että miten olis kotieläinpihat, no ei oo auki täällä mikään :( no ens kesänä varmasti mennään :) Veera saikin sitten päähän et mitä jos lähdettäisiin laavulle paistaa makkarat lasten kanssa, loistava idea :) käytiin ostamassa makkarat ja ootettiin sitten Anua pihalla vähän aikaa. Kello kävi myöhemmäksi ja pimeni lujaa vauhtia, päädyimme siihen et pihalla on hyvä grillata :) Makkarat onnistuivat hyvin, mitä nyt vähän kylmiä jo sisälle päästäessämme. Pojat tykkäs, Juusokin taisi maistella muutamaa makkarapalasta :)

Salkkareiden jälkeen lähdinkin sitten Veeralta ajelee autolla että pojat nukahtais autoon ja ootettais K terminaalille. Pojat kun nukahti autoon muutaman Launiala-Kinnari kierroksen jälkeen, rentouduin ja menin kavereiden kanssa niiden pihalle juttelee :) On onneksi hyviä ystäviä muutama kenen kanssa voi jutella mistä vaan :) <3  Kello tulikin nopeasti niin paljon että oli lähdettävä K hakemaan terminaalista. K kun pääsi autoon niin eikun Abc:lle ostaa evästä tälle päivälle ja käytiin vielä juttelemassa saman kaverin kanssa uudestaan :) Sitten nokka kohti kotia :)

Kotona kannoimme pojat omiin sänkyihin ja he jatkoivat unta mallikkaasti :) heräsivät kun aukastiin turvavyöt mutta eivät yleensä huuda siinä hommassa D:

Ihanaa oli vain sitten olla K:n kainalossa sohvalla ja tuijottaa telkkaria sämpylöiden kera. Uskalsin jopa koittaa tavallista maitoakin illalla.  Uni maistui hyvin ja aamulla herätyskello oli soimassa 8.15 mutta pojat heräsi jo 8 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti