30.10.2012

Tänään olikin aamulla aikanen herätys kun minulla oli fysioterapia ja olin sopinut hakevani facebookista löytämäni kaapin aamulla ennen fysioterapiaa. Juotiin K:n kanssa aamukahvit ja lähdin hakemaan kaappia.

Kauhea homma saada yks kaappi autoon mahtumaan, yläosan jätin sinne ja sanoin K:n hakevan sen kun lähtee töihin. En olisi saanut sitä mahtumaan kyytiin mitenkään. Kaappi painoi pirusti ja olihan mulla kantokaveri mutta ei silläkään nyt kauhiasti voimaa ollut :( kyllä käteen ja selkään kävi kivasti. Loppujen lopuksi saatiin kaappi kyytiin ja eikun äkkiä kylälle.

Kunnon Keskuksella ihmettelin kun ovessa oli kyltti et kotikäynnillä. Mullahan piti olla aika, wtf?! no soitin sinne niin sanoivat sen olevan huomenna. Kyllä pikkasen syletti mut eipä se nyt sinänsä haitannut ollenkaan. Katsoin vielä kalenterista moneen kertaan et se olis ollu tänään mut nyt kun katsoin kaupan pihalla niin tajusin merkinnän olevan keskiviikossa eikä tiistaissa.

Kaupastakin minun piti ostaa vain pyykinpesuainetta mutta mukaan lähtikin sitten maitoa, ja ale lihoja :) tuplakin löyti sieltä itsensä kassiin :)

Mulle on nyt joku tupla himo iskenyt kun lopetin tupakanpolton, pakko saada tuplaa :) ja aina king size :) <3 se on niiiiin hyvää :)

Kotiin päästyäni kannoin kauppakassin sisälle ja lähdimme K:n kanssa kantamaan kaapin sisälle, en tiennyt mihin laittaisin sen mutta samantien löyti paikkansa kun saatiin sisälle :) Vaatehuoneen oven viereen syvennykseen :) sopii aivan loistavasti siihen :)

Nyt sit sen jälkeen olenkin vain siivonnut ja tehnyt ruoan :) Pojat syötetty ja nyt nukkuvat hyvin :) Pyykkejä laitettu kaappiin ja laitettu uudet kuivumaan, miä en ymmärrä mistä tätä pyykkiä kertyy aina näin paljon. Koko aika saat olla pesemässä ja kuivaamassa ja silti pyykkiä tulee vaan kasa :)

Mut nyt miä lähen kanssa vähäks aikaa pötköttää ja sit päikkäreiden jälkeen on luvassa lisää  siivoomista,leikkimistä ja puiden hakua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti