23.1.2013

Heipparallaa pitkästä aikaa!

Tässä on tapahtunut vaikka mitä taas, iloisia uutisia onneksi enemmän.  Koiramme Mimmi on rauhoittunut eikä sitä tarvihe viedä piikille. Syytä agressiivisuudelle ei tiedetä, tapahtuu aina erinäisistä syistä tai ilman syytä. Sen olemme kyllä ymmärtäneet että Mimmi suojelee poikia yli kaiken ja on tosi mustasukkainen huomiosta. Mutta ajan kanssa toivottavasti rauhottuu :)

Matiaksella oli taas korvatarkastus ja tulos oli huolestuttava. Putkitettiin kumpikin korva viime vuonna ja nyt putket ovat lähteneet pois, mutta liimakorvat vieläkin ja punoitusta. Eilen oli sitten tarkastus aika ja samaa sanoivat taas. Seurataan seurataan. Tässä nyt sitten mietitään sitä, että putkitetaanko uudestaan vai ei. Pitäähän sen nyt kuulla oikein että oppii kunnolla puhumaan. Sanoja tulee ja joitain lyhyitä lauseita mutta enimmäkseen sanoja.

Niklaksella oli puheterapian aika ja hyvin meni :) Jouduttiin täyttämään M:n kanssa vihkonen mihin oli kirjattu sanoja ja piti ruksittaa mitä sanoo ja mitä ei. Sanoja tuli yli 50 ja osaa mitä Niksu puhuu niin ei edes ollut siinä :) Maaliskuussa uusi aika ja silloin tulee jonkin sortin tehtävä siellä :) Tähän asti ollaan oltu seurannassa vain mutta edistystä on silti tapahtunut. Niklas on ruvennut toistamaan sanoja ja kirjaimet ovat nyt in. Luettelee itse kirjaimia sekaisin ja sitten kerrotaankin sanoja kirjain kerrallaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti