25.1.2013

Rankka päivä

Tänään olikin rankka päivä kun K:lla oli aamusta lääkäri ja herätys oli jo klo 7.30. Koirat pihalle, kahvi ja aamupala äkkiä vedettiin ja sitten lähettiinkin menemään kohti kylää. Lääkäri oli yllättäen myöhässä. K:lla jatkui vielä sairasloma viikolla ja ensi viikolla uudestaan katsomaan miltä sitten näyttää. Nyt pisti sitten kortisoonia niveleen ja on kuulemma nyt tosi kipeä :(

Lääkärin jälkeen suunnattiin kohti Mikkeliä ja hoidettiin omat asiat pois heti ettei jää pyörimään. Minä kävin hakemassa muutosverokortin ja K myöskin kun netissä antoivat väärät prosentit. En ymmärrä miten niiden järjestelmä ei ymmärrä työmatka-kuluja laskee siihen veroprosenttiin, mutta onneksi sitten saatiin oikeat prosentit ja paljon paremmat :)

Löysin Fb:n kirpparilta K:lle takin, makkariin seinälamput, parit kaulahuivit ja pipot ja vielä verhotkin :) juuri sellaiset kuin pitikin. Vaihto onnistui hyvin tutun henkilön kanssa. Sain tavarat vessapaperi- ja talouspaperipaketilla :)

Isukillakin tuli käytyä juomassa kahvit ja hölpöttämässä niiden ja minun mummin kanssa :) K sopikin että lähtee isäni kanssa metsälle ensi viikolla kun minä ja pojat olemme Oulussa, saapahan sekin jotain tekemistä auton laiton lisäksi.

Pojat haettiin sitten hoidosta ja olivat niin innoissaan kun pääsivät mamman hoiviin :) <3 Koko ilta riehuttiin ja leikittiin junaradalla, väritettiin ja syötiin pitsaa :) Pojat tykkäävät kumpikin älyttömästi pitsasta, yleensä teen itse alusta loppuun mutta nyt jouduin tyytymään kaupan pakastepitsoihin. Oli makukin sen makuinen.

Huomasin sitten kotona että olin ottanut hoidosta jonkun toisen lapsen kerhorepun ja meidän reppu onkin sitten vielä siellä. Kyllä hävettää, onneksi ei ole vakavammasta kyse. Ei ole nimittäin ensimmäinen kerta kun näin käy. Maanantaina sitten heti soittamaan ja selvittämään tilannetta.

Poikien vaatteet on nyt kokonaan pakattu reissua varten ja nyt uupukin omat vaatteet, poikien lelut, muut tärkeät tavarat laukuista. Minun selkä sanoo jo nyt itsensä irti tuosta tavara määrän kantamisesta. Onneksi ei ole pitkiä matkoja kannettavana :D

Huomenna sitten poikien uusista ulkovaatteista kuvaa ja katsotaan mitä muuta keksin.

ps. postaus toiveita voi laitella ja yritän parhaani mukaan ne toteuttaa :)