23.1.2013

Heipparallaa!

Täällä on täystohina päällä ja kamalat pakkailut :) olemme lähdössä poikien kanssa Ouluun moikkaamaan sukulaisia ja minä menenkin siskon tukihenkiläksi sairaalaan :) Pojat ovat innoissaan junamatkasta, päivässä kuuluukin monta kertaa "tuut,tuut".

Mietimme ensiksi jos olisimme menneet koko matkan junalla, mutta sekin muuttui kun kuulin äitini tulevan Kuopioon ja sovittiin sitten että menemme kaikki autolla Kuopiosta Ouluun. Eli junamatka kotoa Kuopioon :) ja tietysti takaisin Oulusta kotiin junalla.

Oulun reissun jälkeen onkin tulevan kummityttöni ristiäiset :) <3 ja lahja pitäisi vielä ostaa :/ tyttö on kyllä niin ihana ja on kyllä perinyt isältään piirteitä :) Mutta niistä lisää kunhan tyttö on nimen saanut :)

Myös reissun jälkeen alkaa minulla työt, nyt alkaa jo jännitää töihin paluu :D Näin pitkän sairasloman jälkeen alku voi olla rankkaa. Heräämiset tosi aikaisin ja ja.. :) mutta eiköhän kaikki järjesty :)

Minun täytyy ostaa itselleni uusi auto tai sitten K ostaa itselleen auton joka on laitettu pakettiautoksi verojen takia :)

Perjantaina käynkin verotoimistossa kyläilemässä, ja olenkin tässä miettinyt minkälainen prosentti sieltä tulee :D työmatkoja tulee kuitenkin se 100km päivä niin vähentää kummasti prosenttia :D

Olen tässä aikani kuluksi vähän siivonnut kaappeja ja laittanut Fb:n kirpparille myyntiin tavaraa. Lisää pitäisi taas kaivaa ja laittaa. Aika loppuu kesken.

K:n kanssa erimielisyyksiä jonkun verran mutta kaikki on onneksi selvitetty :) K lähteekin sinne Parasta ennen- risteilyllä ja minä taas meinasin lähteä tyttö porukalla käymään Tukholmassa :)

Niin joo, sen unohdin kertoa että aloitin kahvipusseista tekemeen kahvikassia. Mutta ei tullut sellainen kuin halusin. Suikaleiden ompelu ja niiden taittelu varsinkin ei onnistunut. En ollut kovin tyytyväinen. Nyt se sitten lojuu suikaleissa kaapin pohjalla. Ensimmäinen kerta kun teen ja ei onnistunut :/ Nyt pitääkin kerätä lisää pusseja ja aloittaa alusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti