28.1.2013

Jänniitttäääää!!!

Tänään ollut kiireinen päivä aamusta lähtien. Aamulla kello soi 8.00 mutta heräsimme poikien kanssa ennen sitä. Heti kun silmät sain auki niin soitin poikien hoitoon ja ilmoitin että on tapahtunut inhimillinen erehdys ja nappasin väärän repun, eivät olleet vielä edes tajunneet asiaa. Loppuen lopuksi Matiaksen reppu oli siellä, onneksi!

Kaupassa kävimme ja kummityttöä morjestamassa, on se vaan niin ihana <3

Kotio tultuamme pakkailimme viimeiset tavarat ja aukasin tilaamani paketin :) Pahvilaatikosta rakentelimme K:n ja poikien kanssa yhdessä poikien junille ja autoille tallin :) joutuu kyllä vähän muokkailemaan ennen kuin kelpaa käyttöön :)

Meillä oli ennenstään joulun ajalta pari isoa pahvilaatikkoa, jonka olimme poikien kanssa maalanneet, niin leikimme niiden kanssa ja ajoimme mopolla "tunnelista", kivaa oli!

Huominen alkaa jo pikkuhiljaa jännittää, poikien ensimmäinen junamatka ja näemme pitkästä aikaa minun äitiä. Autossa joudumme matkustamaan vielä vähä reilu tunnin junamatkan jälkeen n.4tuntia. Saa nähdä miten pojat tykkäävät. Kirjoja on pakattu reppuun luettavaksi :)

Perillä menemmekin minun siskoni luo yökyläilemään ja en tiedä miten pojat käyvät nukkumaan vieraassa paikassa mutta eiköhän me selvitä, PAKKOHAN se on!!

Mutta nyt jatkan kahvin juomista ja huomisen odottamista.

ps. pakko lopettaa kirjoittaminen kun valot vilkkuu ja kohta varmaankin katkeaa sähköt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti