3.2.2013

reissussa!

Noniin elikkä tiistaina lähdettiin junalla Kuopioon ja matka menikin todella hyvin. Matiasta jännitti ja samalla pelotti kun kuului kovaa meteliä välillä (juna vaihto raidetta) ja kulki kuulemma tosi kovaa :/ Niklastakin jännitti mutta uskaltautui leikkimään meidän perhehytissä olevalla leikki hässäkällä. :)
Kuvia tuli otettua, mutta unohdin kameran piuhan kotio joten kuvia tulee vasta kun pääsen takas kotio.

Kaikkien matkatavaroiden ja poikien kanssa matkustaminen ei ole helppoa, minulla oli 2 isoa kassia ja matkalaukku, oma käsilaukku, poikien reppu ja kangaskassi. Oli kyllä vaikea kantaa niitä.

Äitini tulikin meitä sitten vastaan Kuopion juna-asemalla ja piti huolta pojista kun minä kannoin tavarat autolle :) Tavarat konttiin ja matka jatkui Ouluun. Pojat nukahtivatkin melkein heti auton lähdettyä liikenteeseen ja nukkuivatkin Pulkkilaan asti. Pulkkilasta on se 100km vielä Ouluun matkaa.

Pulkkilan ABC:llä pysähdyimme syömään välipalaa ja vessassa käymään. Sen jälkeen pojat olivatkin hereillä ja takapenkiltä kuuluikin koko ajan Niklaksen suusta PIMIÄÄ!! ja kun katuvalot tuli niin kuului PIMIÄÄ LOPPU! ja sitten taas PIMIÄÄ TUU!

Äitini jätti meidät siskoni luo ja lähti itse kotio. Siskoni tuli alaovelle vastaan ja voi sitä ilon määrää. Niklas meni heti antamaan halin kummille ja Matias taas innoissaan mutta vähän jänisti kuitenkin. Sisälle päästyämme söimme vähän ja leikimme. Kello oli tosi paljon kun sain sitten pojat nukkumaan, taisi olla n.23-24. Kaikki meni nukkumaan niin pojatkin rauhoittui.

Aamulla herättiin n. 7.30 ja syötiinkin aamupalaksi juustosämpylöitä. Leikittiin ja riehuttiin. Lähdimme sitten äitini luokse klo 14 aikoihin kyläilemään ja kivaa oli! Pojat tykkäsi leikkiä pitkästä aikaa pikkusisaruksieni kanssa. Sieltä lähdimmekin sitten viemään siskoni ripsienpidennykseen ja kävimme matkan varrella ostamassa Tokmannilta muroja. Siskoni hävitti pankkikortin ja paniikki iski. Onneksi loppuen lopuksi sitten löytyi. Kävin hakemassa veljeni autokoulusta ja menimme hakemaan äitiäni ja veimme hänet töihin. Sitten haimmekin siskoni kyytiin ja kotio nukkumaan. Pojat meni taas vaihteeksi myöhään nukkumaan, eikä nukkunu edes päikkäreitä. Oli kyllä tosi väsynyttä porukkaa mutta eivät malttaneet käydä nukkumaan.

Torstaina olikin sitten kiireinen päivä. Siskolla oli sokerirasitustesi aamulla 7 aikaan ja kävin viemässä hänet sinne ja samalla hain äitini töistä ja vein kotio. Pojat olivat veljeni kanssa sen aikaa. Kerkesin takaisin kämpille ja pojat nukkuivat, ihme oli tapahtunut. Olin takaisin n. 8.15 ja pojat nukkuivat. Harvoin nukkuvat noinkaan pitkään. No hetihän ne heräsi kun olin saanut ulkovaatteet päältä pois. Aamupala suuhun ja vaatteet päälle menoksi hakemaan siskoni lääkäristä. Kävimme gigantissa ja sieltä veimme veljeni taas autokouluun. Sieltä menimmekin herkuttelemaan mäkkäriin, pojille lastenateria nuggeteilla ja valkosipulidipillä :) ja tottakai ilmapallot ja lelut tuli otettua mukaan :)

Sieltä suuntasimmekin sitten ruokakauppaan ja siskoni oli luvannut Niklakselle puuauton synttärilahjaksi ja nyt sitten kävivät senkin ostamassa. Kämpille päästyämme leikkiminen puuautolla alkoi. Kauhiat tappelut lelusta mutta onneksi selvittiin :) Niklas tykkää hirmuisesti uudesta lelustaan ja leikkiikin koko aika sillä <3

Pojat kävikin sinä päivänä normaalisti nukkumaan ennen klo 21 :) ja aamulla heräsivätkin sitten n. klo 8 . Oli iloista ja pirteetä porukkaa vaihteeksi.

Perjantaina emme oikein tehneet mitään, loikoilimme, leikimme ja katsoimme elokuvia.

Lauantaina kun heräsimme niin aamupala suuhun ja vaatteet päälle ja lähdimme poikien kanssa tutustumaan ympäristöömme. Löysimme nostureita ja rakennustyömaan :) Tokmannin löysimme myös ja kävimmekin sitten siellä. Muutama ostoskin lähti mukaan mutta lisää kuvien kanssa myöhemmin :) Matias istuikin vaunuissa melkein koko ajan ja Niklas käveli. Matkaa tuli n. 2km.

Siskoni sitten nukkuikin melkein koko päivän kun supisteli ja yöllä lähdimmekin sairaalaan. Sunnuntai aamuna sitten syntyikin pojille serkkupoika <3 Rankka päivä takana kun ei ole tullut nukuttua mutta hyvin jaksoin. Pojat olivat yön tässä veljeni kanssa ja aamulla äitini haki pojat sinne leikkimään :) Leipoivat kuulemma pullia ja söivät niitä välipalaksi :) NAMNAM!

Itse menin kämpille sairaalasta suoraan ja siivoilin vähän, meinasin eka nukkua vähän aikaa mutta sitten ajattelin olla nukkumatta ja valvoa iltaan asti niin nukuttaa yöllä sitten paremmin. Kun olin saanut vähän siivottua niin äitini mies tuli hakemaan minut sinne. Oli kyllä todella upea päivä, ei voi muuta sanoa!

Pojilla on jo nyt tosi ikävä tätiä(siskoni) ja huutelevatkin ja itkevätkin hänen perään. Vaikea selittää pienelle lapselle ettei täti ole kipeä, vauva vaan syntyi. Pojat on kyllä ymmärtänyt että vauva on masussa mutta eivät sitä vielä että nyt on sitten täällä maailmassa jo. Saa nähä mitä sitten tapahtuu kun pääsevät kotiin sairaalasta. Jännityksellä odottaen!


Mutta kohta nukkumaan että jaksan huomisen pakkailla veljeni tavaroita ja touhuta poikien kanssa, siivotakkin pitäisi ja vähän ehkä järjestelläkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti