18.2.2013

Vapaa Viikko!

Kotiin tultiin siis torstaina ja pojat menivät isälleen Maanantaina. Pojat vein maanantai aamuna hoitoon ja isukki kävi sitten hakemassa ne sieltä. Itse kävin työkkärissä tekemässä ilmoituksen työhön paluusta ja "oma" henkilöni ei kovin tyytyväinen ollut. Oli kai ajatellut että olen pitempään vielä sairaslomalla ja oli kyllä sitä mieltäkin. Totesi vaan et tule takaisin jos rupeaa tuntumaan siltä :D kyllä piristi mieltä! :)

K odottelikin anoppilassa minua kun meni isäni kanssa pupujahtiin aamusella. Muutamat kuulumiset vaihdettiin ja äkkiä kotiin. Kotona odottelikin kolme iloista koiraa :) Illalla tuijoteltiin telkkaria, mässättiin herkkuja ja löhöiltiin :) Menin itse 24 aikoihin nukkumaan kun meinasin nukahtaa jo K:n kainaloon. K jäikin vielä valvomaan ja tulikin sitten  6 aikoihin nukkumaan. Jaksaa sitten lähtiä töihin ke-to väliseks yöks pitkästä aikaa sairasloman jälkeen.

Ti aamuna heräsin joskus k 9-10 aikaan ja katselin telkkaria ja touhusin aina välillä jotain. Kävin sitten K:N herättelemässä  15 aikaan suunnilleen. Pyykkejä oli laiteltu kuivuimaan ja vielä koneessa uudet odottamassa ripustajaa.

Ke K heräsikin myöhään ja itse heräilin 9 aikaan mutta menin sitten nukkumaan takaisin huonosti nukutun yön jälkeen. Heräsinkin sitten 14 aikaan ja potkinkin K:n 15.30 ylös, kun heräili muutenkin. Siivottiin vähän ja tehtiin ruokaa..

Tylsää siis ollut. Nyt vkl sitten kävimme K:n mummin luona tiputtamassa lunta katolta ja kävin itse sunnuntaina K:n ollessa töissä niin kummityttöni ristiäisissä, kuvia minulla ei ole vielä mutta yritän saada niitä :) Ihana nimi tulikin ihanalle tytölle Emilia Josefiina Aleksandra <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti