5.2.2013

Tiistai!

Tänään heräsimmekin 8 aikoihin ja aamupalan jälkeen leikimme ja löhöilimme. Pesimme koneellisen pyykkiä ja yritin vähän siivota. Päätäni on särkenyt useamman päivän ajan melkein koko ajan mutta iltaisin vain pahenee, lääkettä joutuu ottamaan et pystyy nukkumaan ja aamulla ollaakin aina sitten silmät ristissä.

Päiväruuaksi tein possukastiketta ja makaroonia + vihanneksia :) voi että oli hyvää, NAMNAM! Päiväruuan jälkeen yritin laittaa pojat nukkumaan päikkärit että jaksaisivat nätisti iltaan asti ilman kiukuttelua. Mutta ei niin ei. Lähdimme sitten ulos kävelemään ja kävelimme 2,5km ja kävi uudestaan Tokmannilla pyörimässä, ostoksia taas mukaan D:

Siskoni asunnolle päästyämme annoin pojille ruokaa ja odottelin äitiäni saapuvaksi tänne. Hän toi tullessaan kinkkupiirakan ainekset, jonka teinkin samantien kun sain vain ainekset :) Äitini petasi vauvan sängyn ja pesi vessan :) ja toi siskolleni mikron :D

Äitini lähti ja myö alettiinkin syömään iltapalaksi piirakkaa :) ei onnistunut ihan täysin mutta syötävää kuitenkin. Ohje erillisenä postauksena.

Pojat kävivät kiukuttelun avulla nukkumaan mutta hyvissä ajoin kuitenkin. Pojat eivät osaa nukkua täällä, varsinkaan nukahtaminen on ongelma vieraassa paikassa. Olen huomannut sen ennenkin.

Nyt Niklaksella on vielä ikävä siskoani ja itkeskelee hänen perään koko ajan. Ei tuon ikäiselle lapselle voi selittää että täti ei ole kipeä vaikka onnkin sairaalassa. Täti sai vauvan. Niklas ymmärtää että vauva on masussa ja täti on kipeä että sen takia on sairaalassa. Mutta ehkä huominen auttaa kun sisko ja vauva pääsevät sairaalasta kotiin aloittamaan arkielämää :) <3

huomenna paljon tekemistä, joten kohta on mentävä nukkumaan että jaksaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti