19.2.2013

Ensimmäinen työpäivä!

Tänään aamulla olikin aika lääkärille vielä, mutta eipä sieltä mitään selvinnyt. Mahakivut onneksi helpottui ja toivotaan että pysyvät poissa. On jo mutenkin parempi olo :)

Lääkärin jälkeen meninkin sitten töihin, oli erilaista ja hauskaa. Välillä kyllä tylsää ja turhauttavaa mutta pitemmälle kuin työpäivä meni niin alko sitten muistista palautua asiat ja sitten alkoikin asiat rullata. Kyllä olen tyytyväinen :)

Huomenna sitten uusiksi paremmilla tavoitteilla ja myös hakemaan pojat kotio isältään. Huomenna kyllä tekemistä riittää kun kaupassa pitää käydä töiden jälkeen, hakea aamusta autoon öljyt+ suodatin, ehkä polttoainesuodatin ja ja..

Auto on nyt reistailemassa, yleensä K tietääkin heti syyn mutta ei nyt. Ei ymmärrä ollenkaan ja vaihto-ehtoja on käyty läpi. Onko turbo menossa? Oliko polttoaineessa jotain? Onko tankissa vettä? K tutkii lauantaina ja toivottavasti vika selviää. Automme siis yhtäkkiä hyytyy ja joutuu leikkimään kytkimen ja kaasun kanssa että lähtee uudestaan vetämään.

Meillä on siis Volkswagen Passat 1.9 TDI ja hyvin onkin toiminut ennen tätä. Kuvan voin pistää autostamme vkl kunhan saan valoisaan aikaan kuvan otettua.

Mutta nyt juttelemaan isäni kanssa ja odottelen vielä hetken täällä K:ta töistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti