27.2.2013

kaikkea mahollista ja mahdotonta

Tällä viikolla maanantai viettettiin kotona sairastellen, mutta tiistaina jo arki palasi takaisin. Aikaisin ylös ja töihin. Pojat menivät isäni luokse hoitoon päiväksi (siksi aikaa kun olin töissä) ja olivat viettäneet tosi kivan päivän :) innoissaan menivät myös tänä aamuna muutamaksi tunniksi sinne. Hoito järjestelyt jouduttiin miettimään uudelleen hiihtoloman vuoksi ja K:n työvuorojen takia.

K sai selville lääkäristä että käsi leikataan 1,5kk sisään ja toinen sen jälkeen. Peukalolle ei sitten vielä tehdäkään mitään vaan odotellaan että kipu pahentuu. Diagnoosi peukalosta oli pahempi kuin luulimme. Peukalon yksi nivel joudutaan jäykistämään :/ Voihan se olla K:llakin outoa tehdä töitä kun peukalo ei liikukkaan sitten enää samallalailla kuin nyt.

Tänään aamu ei alkanut kovin hyvin, selkäni pasahti kunnolla ja töissä ei pystynyt pitkään olemaan. Istuminen tuottaa ongelmia. Kipeä kohta on ihan selkärangan vieressä ellei jopa selkärangassa ja alaselän ja lapaluiden välissä, onko se sitten ristiselkää. Kipeä alue on n. 10cm halkaisijaltaan jos sitäkään. Onko muilla tietoa mistä kipu voisi johtua?

Tänään töissä ollessani K vaihtoi autoon öljyt+ suodattimen ja laittoi valoja toimimaan, tutkihan se sitä muutenkin että mikä siellä olisi vikana, mutta ei mitään havaintoa vieläkään :/

Mutta nyt tuon haasteen pariin minkä Julia antoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti